Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Allmänheten varnas: Sadistisk våldtäktsman på fri fot

av | 20 apr, 2020 | Kriminalitet

Lästid: 4 minuter

Under helgen utfärdades en varning via sociala medier om att en sadistisk våldtäktsman går omkring som en fri man på Malmös gator, eller för den delen i princip var som helst i Sverige, efter att hans tidigare tio år långa fängelsestraff reducerades då han hävdat att han var under 18 år när han begick sina bestialiska dåd. Svenskt rättsväsende har åter misslyckats att skydda landets flickor och kvinnor från en hänsynslös och brutal sexualsadist då man tagit hänsyn till att det skulle bli besvärligt för förövaren, och utvisningen är det inte heller säkert att man kommer kunna verkställa. Jag publicerar idag Jonatan Alfvéns Facebookinlägg där våldtäkten beskrivs detaljerat, detta för att det ska sjunka in vilka monster som svenska jurister låter få ha sin frihet i Sverige. Kvinnofriden har nog aldrig varit så långt borta som den är nu, 2020. Läs och förfasa dig över vad som pågår. Kom sedan ihåg att det finns de som kallar sig humanister och feminister som står på dessa våldtäktsmäns sida. Du som efterlyser källa till detta hårresande fall, den är hovrätten över Skåne och Blekinge, B 413-20.

Damir Al-Ali och hans bror Mohammad lurade med sig en kvinna ner till en källare i Malmö. Med kniv och pistol tvingade man av hennes kläder och började spruta kallt vatten på henne med en vattenslang. Sedan började de två bröderna förgripa sig på henne. Tortyren var brutal. Vid sidan av våldtäkterna band de fast henne och band för hennes mun. Damir slog henne med knuten näve i revbenet och en stund efter första övergreppet kände sig Mohammad upphetsad igen. Trots att kvinna vädjade och förklarade hur ont hon hade, utförde mannen ytterligare en våldtäkt.

De tvingade kvar henne under natten och dagen efter fortsatte bröderna att våldta henne. De bjöd även dit ytterligare fem killar som alla förgrep sig på henne. I hela 17 timmar pågick det totala händelseförloppet innan polisen stormade in och befriade kvinnan.

Den yngre brodern Damir dömdes för ytterligare en grov våldtäkt. Han hade gjort inbrott i en lägenhet med en annan man. De hade väckt kvinnan, börjat slå henne och tagit strypgrepp på henne. Sedan turades de två männen om att våldta den hjälplösa kvinnan.

Damir Al-Ali dömdes för bland annat två fall av grov våldtäkt, människorov, stöld och försök till utpressning. Rättväsendet ansåg att straffvärdet var 10 års fängelse men när alla rabatter var utdelade återstod det bara 4 år och 6 månader + utvisning till Syrien.

Våldtäktsmannen var dock inte nöjd med domen och att han skulle tvingas lämna Sverige. Han visste att han kunde få kraftigt sänkt straff om han kan övertyga rättsväsendet om att han var under 18 år när brotten begåtts. Han hävdade därför att de tidigare angett fel ålder på honom. Mannens pappa lyckades bland annat ta fram en familjebok från Syrien och ett syriskt pass som skulle bekräfta att han var under 18 år. Detta har nu resulterat i en förkastlig helomvändning i hovrätten.

Damir Al-Ali som i 17 timmar var med och våldtog en kvinna får sänkt straff. Rättväsendet kan inte bedöma hans ålder och väljer att tro på hans historia. Straffet sänkts därför till 2 år och 6 månaders fängelse. Men hovrätten menar också att utvisningen resulterar i ”men” för våldtäktsmannen så man ger honom 3 månaders avdrag för eventuella trauman. Han får även ett avdrag på ytterligare 3 månader då han suttit frihetsberövad så länge. 10 års straffvärde hade plötsligt förvandlats till 2 års fängelse i den svenska rättsrötan. Utvisningen kan man heller inte garantera, det ska Migrationsverket ta ställning till i framtiden.

Detta innebär att mannen suttit frihetsberövad genom hela ”straffet” och enligt hovrättens senaste dom så befinner sig just nu den sadistiska våldtäktsmannen Damir Al-Ali på fri fot. Han kan alltså fritt vandra runt på Malmös gator och begå nya brott mot nya offer.

Det är en horribel situation som medför en fara för hela samhället. Jag vill därför varna grannar, Malmö, Skåne och Sverige för sexualförbrytaren Damir Al-Ali.

Källa: Hovrätten över Skåne och Blekinge, B 413-20

Länk till Jonatan Alfvéns Facebookinlägg:

https://www.facebook.com/search/top/?q=jonathan%20alfvén&epa=SEARCH_BOX

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer