Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Afrikansk svinpest kan slå ut grisbönderna – olycklig slump eller ännu ett steg i globalistiska planen för att skapa svält enligt Agenda 2030?

av | 9 sep, 2023 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Plötsligt är den afrikanska svinpesten över oss. Skog spärras av och jägarna mobiliserar. Rubrikerna är lika svarta som olycksbådande. ”Kan vara slutet för svenska grisbönder”. Och ja, vi som är vana vid att ifrågasätta det globalistallierade etablissemangets lögner kring internationella konflikter, pandemier och klimat känner misstankar i oss. Varför bryter denna pest ut just här och just nu och varför får den sådana domedagsrubriker? Den afrikanska svinpesten har funnits sen början av 1900-talet. 2018 slog den hårt mot grisbönder i Asien, men skapade då inga större rubriker. I januari 2023 lanserades ett experimentellt vaccin mot svinpesten. Samtidigt vet alla som följer fria medier att det pågår ett krig mot inhemsk matproduktion i såväl USA som EU där bönder är den grupp som far mest illa. Är svinpesten ännu ett led i FN:s och WEF:s globala krig mot bönderna och försöken att skapa svält genom slå ut dem som förser oss med mat enligt Agenda 2030? Är julskinkan och den traditionella svenska fläskbaserade matproduktionen i fara?

Det är märkligt hur medier vinklar olika företeelser, i syfte att skapa rädsla, olust och panik. Rapporteringen om den afrikanska svinpesten är ännu mer av sådan sensationsjournalistik där vi ska sätta kaffet i halsen och ta oss för hjärtat. Klimatet dödar oss, pandemier dödar oss, nu ska det också bli livsfarligt att plocka blåbär. Är det inte bäst vi alla bara lägger oss ner och dör, svälter ihjäl, ger upp? Man härskar och söndrar med hjälp av rädsla. De som håller huvudet kallt och tar saker med en nypa salt är inte alls lika lätta att manipulera som hysteriska panikslagna får som skenar och trampar ihjäl varandra utan att ens veta vad de flyr från. Likaså med kritiskt tänkande individer, som ifrågasätter sånt som etablissemanget basunerar ut.

De senaste årens skräckpropaganda har varit viktiga lärdomar. Tro inte blint på det som kablas ut av regimtrogen media! Bilda dig en mer nyanserad uppfattning. Sök andra källor. Trots att våra politiska myndigheter försvårat informationsinhämtningen genom att bland annat begränsa våra möjligheter att googla (de fria medierna till exempel får inte alls samma utrymme som de regimvänliga!) så finns det källor, främst på sociala medier. Den som vill komma sanningen närmare kan med lite ansträngning hitta mer fakta än vad mainstreammedierna erbjuder. Den etablissemangfinansierade journalistiken är idag allt annat än saklig, sanningsenlig och objektiv. Tvärtom har den en tydlig politisk, socialistiskagenda. och vill hålla oss i okunskap och skräck.

Lite om svinpestens historik: Det är ingen ny sjukdom. Det första utbrottet av afrikansk svinpest upptäcktes 1921 i Kenya. Alltså ganska exakt 100 år sedan. Sjukdomen förblev begränsad till Afrika fram till 1957, då den dök upp i Lissabon. Ytterligare ett utbrott inträffade i Portugal 1960. Därefter etablerade sig sjukdomen på den iberiska halvön, och enstaka utbrott drabbade Frankrike, Belgien och andra europeiska länder under 1980-talet. Spanien och Portugal lyckades utrota sjukdomen i mitten av 1990-talet genom att tillämpa en konsekvent slaktpolitik.

Svinpesten spreds sedan till några karibiska öar och härjar i Afrika med större och mindre utbrott. De större utbrotten i Afrika rapporteras regelbundet till Världsorganisationen för djurhälsa. Under 2018 spred sig viruset till Asien och drabbade mer än tio procent av den totala grispopulationen i flera länder, vilket ledde till allvarliga ekonomiska förluster i grissektorn. Vietnam framställde det första vaccinet mot afrikansk svinpest den 1 juni 2022. I USA har ett experimentellt vaccin varit under utveckling. Detta experimentella vaccin licensierades som en vaccinkandidat den 3 januari 2023.

Har du helt missat den afrikanska svinpesten fram till augusti 2023? Det är för att man inte skrivit om den i tidningarna, och för att den inte funnits i Sverige fram tills nu… Så, svinpesten har funnits sedan början av 1900-talet. Det härjade stort i Asien 2018. Men nu, 2023, dyker det upp i de svenska skogarna. Hur kommer det sig? Varför just nu? De här frågorna har vi inga svar på, men det är oroväckande att produktionen av fläsk kan vara hotad. Griskött är en viktig näringskälla i Sverige och i övriga Europa. Ett slag mot grisbönderna får oerhört många negativa konsekvenser.

”Utbrott av afrikansk svinpest i grisbesättningar innebär påverkan på handeln med grisprodukter inom EU och med andra länder”, kan man läsa på webbplatsen för Statens veterinärmedicinska anstalt. Ja, du tänker rätt när du får en känsla av att julskinkan kan vara i fara.

Läs gärna mer här om FN:s och World Economic Forums globala ”krig” mot bönderna, inom ramen för Agenda 2030 där vi ska förmås äta insekter, inte äga något och tvingas leva begränsat i 15-minutersstäder.

UN, World Economic Forum Behind Global 'War on Farmers': Experts

 

*********

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Jag har den glada nyheten att meddela att min nyaste satirbok nu finns att beställa, signerad av mig enligt dina önskemål! Vill du stötta mitt författarskap och mitt arbete får du därför gärna beställa ”Kortslutning i lögnfabriken” – att ni köper mina böcker betyder mycket otroligt mycket för mig! Det går även fint att köpa alla tre satirböckerna i ett härligt roligt bokpaket.

Mejla din beställning till: katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Lögnfabriken”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer