Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Affären Östling: Statsmedier försöker som vanligt tysta kritiker av det mångkulturella kaoset

av | 31 okt, 2019 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Vi som redan visat att vi inte tänker backa för mainstreammediernas ohederliga påhopp i slaget för ett rimligt och fungerande samhälle är inte värda att lägga så mycket krut på för politiskt korrekta redaktörer. Däremot försöker man aggressivt och ohederligt avskräcka varje ny röst som motsätter sig det pågående samhällsförfallet, och som med rätta säger ifrån om den ansvarslösa massinvandringen. Som dessutom väljer att göra det i medier som inte styrs av statsmaktens lakejer. Leif Östling, tidigare bland annat vd för Scania och ordförande för Svenskt Näringsliv, är en av de personer man nu aggressivt försöker demonisera – genom att bland annat försöka misstänkliggöra TV-kanalen Swebb-T där han blivit intervjuad, för en plattform som har “kopplingar till vitmaktmiljön”. Public service använder våra skattepengar för att agera grindvakt mot sunt förnuft och relevanta varningar om ett samhällsförfall som saknar motstycke i västvärlden. Så sent som i natt exploderade det på två ställen samtidigt i bombernas metropol Helsingborg. Msm borde istället lyssna på Östling när han larmar om inbördeskrig i Sverige – och menar att ”vi tagit in alldeles för mycket folk utifrån”. För det han säger är ju inget annat än fakta, och fakta kan aldrig vara rasism.

Men upphetsningen över att Leif Östling vägrar inordna sig i åsiktskorridoren är stor – trots att Expressen själva den 5 juli i år publicerat en text av författaren Björn Ranelid med rubriken Sverige befinner sig i krig och det är politikerna som bär ansvaret.”

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/

Det gick visst bra att säga det då, dock utan att adressera massinvandringen från MENA-länder som orsak till problemen. Och då är det godkänt i Sverige. Men när Östling påpekar samma sak och gör det i en kanal som utgör en del av det alternativa medieetablissemanget, går topplocket på Expressen. Men låter ”experter”, den egna samarbetspartnern, desinformatörerna på Stiftelsen Expo (en gång relevant men idag vänsterextrema och ohederliga aktivister) uttala sog om Swebb-T och påstå att kanalen har kopplingar till ”vitmaktmiljön”, något som är rent av löckeväckande. Jag kan berätta att Expressen jobbar hårt för att försöka oskadliggöra sina konkurrenter i medievärlden, med fokus på de medier som rapporterar sanningsenligt om det svenska tillståndet. När jag för sista gången blev porträtterad i Expressen fick jag information att sajter som tex Nyheter Idag alltid måste beskrivas som ”högerextrema” och ”främlingsfientliga”, en metodik för att verkligen cementera den bilden i folks medvetande… en taktik som dock funkar allt sämre.

https://www.expressen.se/nyheter/tidigare-scania-vdn-sverige-kan-sta-infor-ett-inbordeskrig-/

Vårt skattefinansierade public service slår också på stora trumman. ”Sakligt” och ”neutralt” ifrågasätter man Östlins värdegrund som om man var något slags inkvisitör. Till sin hjälp tar man in socialdemokraten Boel Godner, kommunens styrelserepresentant i Science Park, som är ”starkt kritisk” till Östlings kritik av det fallerande mångkulturexperimentet. Den indignerade rubriken är ”Östling intervjuades av sajt med kopplingar till vit makt-miljö – Godner (S) kritisk”.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/leif-ostling-stallde-upp-i-intervju-pa-sajt-med-kopplingar-till-vit-makt-miljon

Man rapporterar att Östling uttalar sig bland annat om hur människor från Afrika och Mellanöstern inte klarar av att jobba inom svensk industri. Ja, Östling är ju erfaren och ser klart på de kulturkrockar som ansvarslös massinvandring skapat. Skillnaderna i förmåga att få arbete är skriande om man ser på svenska medborgare och så kallade ”naynlända” är skriande, något som SVT själva skrev om i april 2018:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svart-for-utrikesfodda-att-fa-jobb-tar-i-snitt-atta-ar

”Arbetslösheten fortsätter att sjunka i Sverige, men skillnaderna mellan inrikes- och utrikesföddas möjlighet att få jobb är stor. Nästan sex av tio som är inskrivna på Arbetsförmedlingen är födda utanför Sverige – och efter åtta år är varannan utrikesfödd fortfarande utan jobb.”

 Är ovanstående fakta möjligen också rasistisk?

Men men. När moralpaniken i fråga om sanninssägande slår till kopplas allt förnuft bort och kvar står etablissemangets nickedockor som mer och mer inser att deras tid snart är förbi. Swebb-TV är en kanal som numera ibland har fler tittare än vänstervurmande SVT, vilket givetvis framkallar panik i de förljugnas falang. Att public service är en döende koloss blir allt mer tydligt.

Östling har naturligtvis har rätt i allt han säger. ”Det är inte rasistiskt, det är ett konstaterande”, kommenterar han sina uttalandena på Swebb-TV i en intervju med Dagens industri. Östling är en normal individ som gör helt korrekta iakttagelser. MENA-kulturer som i hundratusentals tillåts härja runt i Sverige skapar ohyggliga problem med våld, sharia, ghetton, skev kvinnosyn, förakt mot bögar och judar, attacker mot djur och allmänt beteende som inte passar i möblerade rum. Varenda normal människa kan konstarera att detta mångkulurella kaos i värsta fall kommer ge oss inbördeskrig, precis som Östling så klokt konstaterar.

Lyckligtvis gör denna typ av påhopp som nu Östling måste utstå att allmänhetens förtroende för mainstremmedierna sjunker allt mer. Färre och färre intresserar sig för Expressens analyser och SVT:s drev. Man tar dem helt enkelt inte på allvar. Istället lyssnar folk mer till Östling & co som med rätta pekar på problemen som galna politiker skapat i Sverige. För man ser och hör bomberna, man skakas om och i värsta fall skadas av dem. 1789 barn har blivit rånade i Sverige bara i år! Parallellsamhällena växer, liksom utanförskapet i dem. Klanvälden styr, gängkriminella skjuter på öppen gata. Och allt fler kvinnor går täckta, en manifestation för radikal, politisk islam, ett synligt bevis på att den svensk demokrati, feminism och ”alla människors lika värde” floskeln fallerat.

Jag hoppas att fler som Östling säger ifrån. I synnerhet näringslivet bör vara bekymrat. De borde fatta att detta kaos som pågår i Sverige är extremt negativt och skadligt för all slags business. Knappt ens kaosets fader, globalistlakejen Fredrik Ruinfeldt kommer tjäna på sin mångfaldsgulasch när skiten träffar fläkten. Heja Östling.

Se hela intervjun här och stötta Swebb-TV. Den enda TV-kanal där du får annat än den hjärntvättande propaganda som public service dagligen serverar dig.

 

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer