Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

64% har inget förtroende för vare sig Löfven eller Hallengren – men omvänd statistik används som propaganda för att vilseleda folket

av | 4 apr, 2021 | Politik

Lästid: 4 minuter

Satte du också kaffet i halsen när du såg propaganda-teves utbasunerade ”statistik” över att förtroendet för Lena Hallengren har ”ökat”? Då bör du vara medveten om att denna statistik används för att hjärntvätta och vilseleda landets medborgare. Dessa undersökningar är i själva verket värdelösa, faktiskt rena aprilskämtet. Vid en närmare titt är det en ytterst liten klick som svarat på frågan om förtroende och dessa individer är knappast representativa för Sveriges befolkning. Av 1044 personer mellan 18-79 år som intervjuades var det dessutom bara 59% – det vill säga 616 personer, som svarade. Bortfallet var alltså 41%, över 500 personer! Vi vet dessutom inte om detta är socialdemokrater eller Miljöpartister som svarat, då dessa 616 personers politiska sympatier inte framgår i undersökningen. Men är de socialdemokrater är det än värre – för då är det 64% av socialdemokraterna som inte har något som helst förtroende för sina egna ministrar.

Rubriken i regeringens propagandakanal lyder ”Förtroendet för Hallengren ökar”, enligt en ny opinionsmätning som företaget Novus gjort för SVT.

Stefan Löfven och Magdalena Andersson toppar listan med 36 procent vardera. 36 procent säger sig ha förtroende för statsministern och finansministern.

Detta betyder på ren svenska att 64 procent av svenska folket INTE har något som helst förtroende för statsministern. Två tredjedelar, med andra ord. Men tror du att du ska få se den rubriken i SVT? Att två tredjedelar inte litar på vare sig Löfven, Andersson eller för den delen Hallengren? Naturligtvis inte. Statliga propagandatelevisionen gör allt som står i dess makt för att tuta i oss att vi älskar våra politiker. Precis som statliga televisioner gör i totalitära stater.Upprepa propagandan så ofta som möjligt. Till slut blir även lögner sanning. Krig är fred. Sanning är lögn. Slaveri är frihet. Var har vi hört det nånstans?

Nej du. Tänk kritiskt. Använd hjärnan. Lita inte på de snedvridna, lögnaktiga opinionsundersökningarna. Rubrikerna är ren och skär propaganda och har ingenting med verkligheten att göra. Syftet är att vagga in oss i mental dvala och bedöva oss med politiska lögner. Och det är via skattsedeln dessa officiella falsarier finansieras. Det är inget annat än skamligt.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer