Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

2019 är året då många officiella lögner spricker

av | 4 okt, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

Fortfarande sover många svenskar, i fåfängt hopp om att den allt bistrare verkligheten på något sätt ska gå att förtränga. Men mörka moln hopar sig, och det är förvånande att inte fler lägger bort skygglapparna nu när flera stora, officiella lögner uppdagas, en efter en. Det är utmärkt att sanningen kommer fram i ljuset, inte minst för att det förljugna etablissemanget då står med brallorna nere. På en punkt efter punkt får vi systemkritiker rätt i hur vi ifrågasatt politiker och makthavare och deras skamlösa lurendrejeri av folket som gett dem förtroende att regera landet. Själv blev jag ifrågasatt och smutskastad som om jag begått något slags brott mot de mänskliga rättigheterna, men allt jag sa i tjeckisk TV stämde, verkligheten var till och med betydligt värre än mina små vittnesmål. Nu är SD snart större än Socialdemokraterna – en tydlig markör på att folk fått nog.

Ja, det var 2019 det hände. Massinvandringen visade sig ha blivit en oerhörd ekonomisk och social förlust för Sverige, och sanningen började sippra fram med allt större kraft. Exakt det många av oss sagt, vi som sett bristen på planering, de ökande kostnaderna, de  demokrafiska förändringarna och den misslyckade integrationen, något man inte fick säga högt för då var man rasist. Men 80% av de tusentals afghaner som 2015 strömmade in via obevakade gränser var vuxna karlar som slängt sina id-handlingar för att kunna lura naiva Sverige som de fått info om var ett superland att utnyttja, fullt med rikedomar och kåta blondiner. Men nu har vi facit, kommun efter kommun går på knäna, Filipstad, Grums, Årjäng, Kalix, Hedemora, för att bara nämna några, nu ser vi hur förödande det varit att planlöst fylla landets små orter med analfabeter och människor som varken vill eller kan integrera sig. Människor som åratal efter att de kommit till Sverige behöver tolk, människor som lever gott på bidrag och som reser till de länder de påstår sig ha ”flytt” från på semester, på svenska skattebetalares bekostnad. Allt medan svenska gamlingar ska tvingas spara in absurdum, med sänkt värme inomhus och ingen varm mat på sina håll. de kan inte få saft och kakor. De fråntas personal och möjlighet till boende på hem. Vidrigt är det, det man gör mot Sveriges gamla. De gamla som själva röstat på den socialdemokratin som nu spottar dem i ansiktet. Jag önskar att varenda pensionär övergav Alliansen. De förtjänar inte de gamlas röster. De förtjänar ingens röster. Men massinvandringen påverkar inte bara de gamla, utan hela Sverige drabbas. Till exempel vården, polisen, skolorna inte minst som tvingas lida på grund av ”gymnasieamnestin” där män blandas med barn… Fiasko är inte ett tillräckligt starkt ord för att försöka beskriva haveriet.

Sen har vi de ”apatiska” barnen som författaren Gellert Tamas eller om han heter Tamas Gellert, (omöjligt att hålla reda på krumbukterna med hans namn), gjort sig karriär på i nära samarbete med desinformatörerna på SVT. Varenda normal människa förstod ju att detta var en bluff, men de som ifrågasatte hur det kom sig att bara Sverige apatiska flyktingbarn hade, fick snabbt veta att han eller hon var en främlingsfientlig rasist. Därför kunde charaderna fortsätta. Ända tills nu, när de ”apatiska” flyktingbarnen själva avslöjar att de tvingats spela sjuka för att deras familjer skulle få stanna i Sverige. Skam är att SVT fortfarande fortsätter låtsas som om det regnar. Det borde göras ett korrigerande program om dessa lögner och alla de som brunsmetats få upprättelse. Men det kommer aldrig att ske…

Tiggeriet i Sverige är ett annat elände som mainstreammedierna länge försökte desinformera om, trots att människor med insyn, till exempel poliser, vittnade om att detta är ett slags organiserat modernt slaveri. Jag vet inte varför de som kallar sig för vänster eller ”liberaler” vill ha kvar dessa kuvade utnyttjade människor i Sverige, sittandes med sina pappmuggar utanför livsmedelsaffärerna? Självklart bör de snarast återvända till sina länder och där ta itu med sina liv, med hjälp av de miljoner euro som satsas på att ge dem nya och bättre möjligheter. Det är rentav chockerande att det faktiskt finns individer i Sverige som vill cementera fast de utländska tiggarna i deras förnedring på svenska gator. Som tur är blir det fler och fler kommuner som inför förbud mot tiggeriet. Min förhoppning är att tillnyktring ska ske och tiggeriförbudet blir nationellt i Sverige.

Lögnerna om den ökande sexualbrottsligheten och gängkriminaliteten uppdagas också i allt snabbare takt. För folk har ögon att se med. Trots att mainstreammedierna och även polisen kämpat hårt för att misskreditera polisen Peter Springare i februari 2017 när han öppet sa att Sverige har en importerad kriminalitet så går det inte att dölja denna sanning. Gängvåldtäkter, skjutningar, rån av barn och gamla, tortyr av djur, både nyanlända invandrare men även de som har invandrade föräldrar och är födda här är överrepresenterade i brottsstatistik och Sverige har fått konflikter med rötter i MENA-länder. Hedersvåld. Brutalitet. Klankrig. Illegala vapen. Narkotika som flödar. Antalet kriminella gäng har ökat, en konsekvens av polisens stora omorganisation 2015, som minskade polisens närvaro i många utsatta områden, vilket självklart gett gängen friare spelrum och möjligheter att växa och bli brutalare och hårdare.

De socialdemokratiska lögnerna om allas lika värde spricker också i högt tempo, särskilt som den socialdemokratiske politikern Rashad Alasaad ertappats med att vara gravt korrumperad och sko sig på flyktingar. Varför så tyst om detta i SVT, när man gärna hänger ut varenda sverigedemokrat för minsta snedsteg? Här finns en saftig skandal, kanske bara tippen på ett korruptionsisbeg, men det är märkligt tyst om denna humbug.

Och alla dessa organisationer som låtsas vara icke-rasistiska och demokratiska och får en massa skattepengar till sin så kallade verksamhet som bara är bliff, båg, indoktrinering och lögner. Sådana som islamistiska Ibn Rushd som suger ekonomiska resurser ur Sverige likt en stor, aldrig tillfredsställd parasit.Medan tjänstemän, myndighetsanställda och politiker ser till att så ska förbli. Man underminerar ett tidigare normalt land och skapar en grogrund för förföljelse av oliktänkande. Det finns inget demokratiskt i detta. Alls. Tvärtom är det en våldtäkt på yttrandefriheten och den frihet vi alla hittills tagit för givet här.

Och så den misslyckade integrationen då. Nej, man blir inte svensk för att man kommer till Sverige, hur mycket Annie Lööf än tänker hävda det. Vi har fått paralellsamhällen med shariadomstolar, med människor som rent ut sagt pissar på det land som så generöst tagit emot dem. Och så bildas det islamska partier, som utnyttjar detta lands så kallade demokrati för att skrika om sina rättigheter att få härska och dominera det konflikträdda svenska folket. Man kräver rätten till böneutrop och att få bygga stora indoktrineringscenter för radikal islam, center som ska hjärntvätta barn och unga, och Sverige kan inte säga nej. Kritiserar man dessa predikanter och deras anhängare får man veta att man är ”islamofob”. Ja, de vill förbjuda möjligheter att kritisera islam. I praktiken är det dock redan förbjudet, då vi har mundighetsstödda agenter som till exempel Näthatsgranskaren som förföljer gamlingar som vågar höja sina röster för att med rätta klaga på en av de sjukaste och mest aggressiva politiska ideologierna som finns. Men Sverige har blivit ett angiverisamhälle som gamla DDR skulle varit avundsjukt på.

Mitt i alltihopa sitter hårt skuldsatta svenskar och blundar inför att kronan faller fritt och att vi på grund av inkompteneta politiker halkar efter på alla samhällets områden. Man matar folket med klimatskräck och hoppas att detta ska vrida bort fokus från det faktum att vi redan lever i en systemkrasch. Klimatpaniken är pk-gängets nya gosedjur på samma sätt som de ”ensamkommande” var 2015. Men folket är less och allt svårare att bondfånga. ”Man förväxlade sunt medborgarmotstånd mot tiggeri och höga invandringstal med Hitler och rasism. Då går det som det går.” skriver Widar Andersson i sin senaste krönika, och det är precis så det är. 2019 är året när storlögnarna med Löfven i spetsen slutligen började känna av verkligheten. Vintern är på väg och kallast lär det bli hos sossarna. Rätt åt dem.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer