Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

‪Sverige måste våga stå upp mot expansionen av politisk islam

av | 4 jan, 2020 | Politik

Lästid: 5 minuter

Det är minst sagt turbulent i Iran just nu och därför aktualiseras frågan om landets frihet kontra politisk islam. Dessvärre riktar dessa skeenden även ljus på vad som pågår i Sverige. På nätet cirkulerar många foton från Iran före mullornas och Ayattolah Khomeinis maktövertagande 1979, då när kvinnorna slapp hucklen och landet var normalt och fritt. Det gör ont att titta på bilderna, för man vet att livet i Iran såg annorlunda ut innan mullornas shariaförtryck. Men, det som är ännu värre är att liknande processer pågår här hos oss, i vårt Sverige, att det finns foton som visar vårt land innan islamiseringen som pågår lite överallt,  och att vissa svenska (utanförskaps)områden redan ser ut som Iran EFTER 1979. Och vad ännu värre är att de här förändringarna pågår UTAN revolution i vårt arma land, i fredstid så koloniseras det en gång frihetliga Sverige av politisk islam som med socialdemokratins goda minne tar plats och brer ut sig och som med hjälp av svarta slöjor, böneutrop och ständigt nya moskéer i allt snabbare tempo förändrar landet. Den islamisering som många tidigare skrattat åt är nu ett faktum på allt fler håll. Även muslimska partier har bildats, och det finns redan områden där sharialagar råder, även om detta givetvis inte är officiellt. Det svenska samhället måste sätta ner foten för att hela Sverige ska förbli svenskt.

Bedrövligt är till exempel att vårt skattefinansierade public service, SVT, beskriver Irans terrorgeneral Qasem Soleimani som ”toppdiplomat”  och ”superkändis” efter att han i förrgår dödades när amerikanska raketer på Trumps order besköt fordon vid Bagdads internationella flygplats. Soleimani var den som ansvarade för det iranska revolutionsgardets specialstyrka ’Quds’ uppges ha varit hjärnan bakom landets militära operationer utomlands vilka har beskrivits av flera länder som Irans export av terror. I brittisk massmedia beskrivs Soleimani som en ”terroristgeneral” med blod på sina händer från tusentals människor, medan man i Sverige försöker ge en långt mildare bild av Soleimani, och det talas till och med ironiskt på sociala medier om att man i Sverige ska utlysa landssorg. Att svensk mainstreammedia avskyr Trump är ju ingen hemlighet. Att den politiska eliten fjäskar för diktaturen i Iran är dock riktigt bedrövligt i en helt annan liga. Hur går det ihop med feminism och alla människors lika värde? Svar: Det går inte ihop alls.

Ett stort problem är naturligtvis att socialdemokraterna redan 1999 ingått en ohelig allians med islamister via avtal där de i princip lovar att ge islamisterna makt i Sverige, något som bör ses som ett förräderi mot vårt land. Expressen har avslöjat hur socialdemokraterna i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. I dokumentet som Expressen.se 2014 kunde visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.

https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

Demokrati och religionsfrihet är fina begrepp, men när det gäller en aggressiv och expansiv doktrin som politisk islam gäller det att se upp mycket noga, för ett aningslöst, snällt och fredsskadat land kan inte värja sig emot en doktrin som har världsherravälde i sikte, gärna meddelst blodiga krig. Därför är det vansinnigt att regerande partier ger löften om att islamisterna ska få härja fritt. Den islamisering vi idag ser är en direkt konsekvens av detta förräderi.

Det räcker att se på de samhällen där sharialagar råder för att direkt kunna konstatera att dessa inte är vare sig demokratiska eller kan anses främja religionsfrihet, alla människors lika värde, samt trygghet för sexuella och religiösa minoriteter. Och även länder som traditionellt inte haft politisk islam på agendan kan bli övertagna och kidnappade av denna politik.

Det är därför viktigt att slå fast att politisk islam, islamism, inte bör ingå i de begrepp som kallas religion och således bör den inte sortera under ”religionsfrihet” då den är ett rättssystem och ett statsskick som står i direkt strid med ett demokratiskt samhälle som det svenska. I de samhällen där politisk islam styr är kvinnorna mindre värda än män och sexuella minoriteter hotas av dödsstraff, det finns många brutala straff och förtryck av människor står överst på agendan. Så nej, denna ideologi passar inte alls i Sverige, tvärtom bör svenska politiker och makthavare göra allt som står i deras makt för att skydda svenska folket från detta. Även de politiska flyktingar som flytt från politisk islams brutalitet bör skyddas. Signalen till moderata muslimer som av olika anledningar radikaliseras in i islamism i Sverige bör vara att detta inte accepteras. Sverige måste förbli fritt från klanvälde och sharia. Vi som har demokratiska reflexer kvar måste slåss med näbbar och klor mot att förtrycket flyttar fram sina positioner. Vår frihet står på spel.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer