9 juli, 2017 16:02

Även Expressen uppmärksammar nu Rosengren-debaclet i SVT. 

Det är intressant hur jag fick kritik för hur jag uttalat mig om Sverige, medan Rosengren fick kritik för ”ett olyckligt uttalande om Norge”. Så många dubbla måttstockar! Nu är ju inte mina uttalanden ”olyckliga” utan det som är olyckligt är dels Löfvens klantiga bemötande av vad en privatperson anser, och dels den faktiska situationen i Sverige på många plan.Allt jag sa visade sig stämma, jag tog till o med i i underkant. Nu rullas så många problem upp… nej just det, det heter ju UT-MA-NING.

Intressant också att Rosengren verkar lida av en skev självbild som heter duga. Många har mejlat o påmint om hur de blivit ruinerade på Telia-aktier pga honom.

Tack alla som hört av sig med sympatier o stöd o kärlek! Det är fint att få bekräftat att man inte är helt koko i en upp- o nervänd värld.

 

********

Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på [email protected] – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnumret). Blir glad för varje liten slant! Största tacken på förhand! Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3

Katerina Janouch
[email protected]