Om mig Katerina Janouch

Jag är författare, journalist och har under många år arbetat som sex- och relationsexpert i media. Jag började arbeta på förlag som 18-åring och har sedan dess jobbat på flera tidningsredaktioner och inom både radio och tv. Jag debuterade med min första roman 1993 och har sedan dess skrivit en rad böcker för både vuxna och barn: Skönlitteratur, bilderböcker, faktatitlar, erotik…
Från och med nu ger jag ut böcker på mitt eget förlag Palm Publishing.

Palm Publishing

Mina böcker är en viktig del av mitt liv. Efter att ha samarbetat med ett etablerat förlag i över tretton år väljer jag framöver att ge ut mina romaner samt en del annan litteratur på eget förlag, Palm Publishing. Det är en spännande process och något av en livsdröm jag alltid har haft.

Först ut är den efterlängtade tionde delen om barnmorskan Cecilia Lund – ”Vapendragerskan”.
För mer info om bokutgivning och förlaget se palmpublishing.se eller kontakta [email protected].

Skrivarkurser

Jag älskar att skriva och vet att många är lika förtjusta i detta hantverk som jag. Tillsammans får man inspiration, och utvecklar både teknik och skrivförmågan. Att lyssna till hur andra gör skapar en känsla av att ingenting är omöjligt. Jag brukar säga att alla människor har minst en bok inom sig – men de flesta böcker förblir oskrivna, de fastnar någonstans inombords och klarar inte av att förflyttas från tanke till konkret handling.

Med hjälp av erfarna författare och skribenter kan man dock komma loss.
Därför planerar jag skrivarworkshops och skrivarresor framöver. Det kommer att bli aktuellt med resor både i Sverige och i utlandet. Mer info inom kort.

För mer info om skrivarkurser kontakta [email protected].