17 January, 2018 09:05

Det pågår ett multikulturellt vansinnesexperiment i Sverige och det är de mest utsatta som betalar. Politiker och deras allierade medier ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet när de säger att vanstyret av landet inte ställer grupp mot grupp. Men det är precis det det gör, de ställer fattigpensionärerna som byggde landet och som nu inte har råd att få sina tänder lagade mot illegala migranter som får tandvård för en 50-lapp trots att de aldrig bidragit med en krona till välfärden, de ställer svenska småbarnsföräldrar mot familjer som har uppehållstillstånd i andra länder och ändå vill roffa åt sig svenska bidrag, de ställer multisjuka och funktionsnedsatta mot friska polygamister, cancersjuka mot förtryckta kvinnor som sitter hemma för att de förbjuds att arbeta, skattebetalare som varje månad betalar tusentals kronor mot dem som inkasserar dessa pengar i felaktiga bidrag, liv och hälsa hos unga tjejer mot omtanke om tusentals män som är här på felaktiga grunder, ljuger om sin ålder och utarmar det svenska bidragssystemet. De skapar hat och polarisering i samhället då dessa orättvisor slår i ögonen. De ställer oss alla mot varandra förblindade av sin förvridna självbild av att de på något sätt bidrar till en bättre värld.

Om du inte noterat det så pågår ett av historiens sjukaste multikulturexperiment i Sverige. Receptet är anrikt och sträcker sig tillbaka till ungefär mitten av 70-talet. Sverigepizzan görs så här:

* Tag ett litet, välmående, fredsälskande och laglydigt land med relativt homogena  traditioner, kultur och värderingar, byggt på kristen värdegrund, med en invandring som främst handlat om arbetskraft samt en överskådlig summa politiska flyktingar som velat och kunnat integrera sig och bidra bra till välståndet.

* Tillsätt hundratusentals asylsökande och bankomatflyktingar från främst länder med föråldrad syn på kvinnor, demokrati samt lag & rätt och interna konflikter som ofta löses aggressivt och med våld (s k “sh*th*les countries) utan att vare sig informera, ställa krav eller anstränga sig för att få de invandrade människorna att integrera sig.

* Dalta mycket med kriminella och kvinnohatande män. Ge dem löjeväckande låga straff för de vidrigaste av brott som de begått, låt dem stanna kvar i landet, belöna dem med allehanda förmåner om de orsakat lidande och död i andra länder, gärna i krig.

* Fortsätt så trots att landets alla system blinkar rött och medborgarna går på knäna.

* Krydda med en utarmad poliskår samt handfallna politiker som är upptagna med att käbbla om ordalydelser, petitesser och oväsentligheter.

Fortfarande inte tillräckligt smakrikt?

* Släng i några nypor handgranater, gängkriminella och ryggradslösa medier.

* Vänd sedan ryggen till och låt jäsa tills bunken exploderar (bokstavligt).

Ja, jag är trött på allt smygande runt grytan utan att kalla spaden för den spade det är. Jag är trött på en skenhelig och förnekande pk-maffia som kunnat sitta i sina välmående överklassreservat medan mindre bemedlade svenskar och invandrare tvingats leva med otrygghet i sina gudsförgätna förorter där gängkriminalitet, kvinnoförtryck och laglöshet tillåts frodas. Jag är trött på fisförnäma medelklasskvinnor och män med höga löner som köper exklusiva märkeskläder, dricker dyra viner, åker till Asien på semester och bor i miljonvillor samtidigt som de på Facebook skriver korrekta uppdateringar om att “de unga måste få stanna”. Världsfrånvända rikemansbarn som kan köpa sig andrum från sånt andra tvingas leva i vare sig de vill eller inte. Bortskämda kändisar som ljuger i krönika efter krönika samtidigt som de bor tryggt och skyddat bakom höga murar, långt bort från pizzerian i Rinkeby där en gängkriminell får en kula i huvet när han avnjuter sin fredagscalzone.

Det sägs att det pågår ett folkutbyte i Sverige. Det låter som en ond, högerextremistisk skröna, men man kan ju börja undra om inte de som styr faktiskt helst av allt vill bli av med dem som ibland lite smått föraktfullt, men även en smula kärleksfullt, kallas för svennebananer? Bli av med oss (okej jag är ingen infödd purbanan men har bott i landet i över 40 år så lite svenne är jag allt) som sköter oss, betalar skatt och tror på demokrati – och istället befolka Svea rike från Ystad till Haparanda med folk och fä som anser sig bara ha rättigheter men inga skyldigheter, som får bostadsrätter köpta av kommunen, de som trots tjugo år i Sverige behöver en tolk för att göra sig förstådda på svenska eftersom de anser att de inte behöver lägga två strån i kors för att kunna fungera i samhället (den signal som Sverige gett dem, tack så hemskt mycket era curlingjävlar), de som tycker att en kvinna ska skyla sig och att hon är en h*ra om hon vill ha sex utanför äktenskapet, för att bara nämna något.

Jag skulle vilja föreslå ett annat slags experimentellt folkutbyte i säg ett år, utan livvakter och utan möjligheter att ta ett plan till nån mysig thailändsk koloni eller Mallis när going gets tough. Jag föreslår att opinionsbildare, politiker och proffstyckare flyttar ut från sina välmående enklaver och bosätter sig i tex Seved, Vivalla, Rinkeby eller Rissne. Jag föreslår att denna pryoperiod då dessa personers barn tvingas gå i utanförskapsskolor där knivar och andra tillhyggen är vardagsmat, och där de själva får dinera på explosiva pizzerior får pågå så länge det är nödvändigt för att en tillnyktring ur den grandiosa självbilden och uppfattningen om Sveriges resurser sker. Jag vill se alla korrekta mångkultursvurmande politiker sitta på ett hak där mångkulturens kulor och handgranater viner ovanför deras huvuden samtidigt som de får smaka sin anrättning Sverigepizzan. Och att de tvingas sitta där dagligen och äta den morgon, middag och kväll.

För som det är nu är det nämligen en massa människor – både infödda svenskar och alla skötsamma invandrare! – som tvingas betala dyrt för att ett självförhärligande, multikulturellt berusat etablissemang som fattat en massa beslut över folkets huvuden och skapat en tillvaro som för många är en veritabel mardröm, med skjutningar, kvinnoförtryck, sexuellt våld, utarmad vård, skola och socialtjänst samt ett krossat, skändat samhällskontrakt som inte ser ut att bli återuppbyggt inom överskådlig tid. Det vore därför inte mer än logiskt att alla de som bidragit till utvecklingen själva fick förtära den anrättning de kokat ihop, istället för att de köper sig fria och betraktar kaoset de skapat från behörigt avstånd.

I en rättvis värld skulle gudomlig rättvisa se till att ett sånt folkutbyte sker och det multikulturella experimentet drabba dem som skapat det.

Låt Sverigepizzan smaka.

*******

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på [email protected] – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto SE-Banken 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnummer). Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste barnboken “Så bråkar man och så blir man sams”, utgiven på Lava Förlag, finns att köpa här.

Senaste småbarnsboken, “Ingrid och Ivar på badhuset”, utgiven på Bonnier Carlsen, finns att köpa här.

Senaste romanen, den 10:e delen i romanserien om Cecilia Lund – Vapendragerskan – finns att köpa här. Vapendragerskan är utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta när Piratförlaget – där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker – vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige.

 

 

 

Katerina Janouch
[email protected]